Cafetaria Anklaar

Cafetaria Anklaar is een Cafetaria gelegen aan Operaplein 58 in Apeldoorn.

Meer informatie over Cafetaria Anklaar in Apeldoorn

Cafetaria Anklaar in Apeldoorn biedt heerlijk eten, zoals verse patat, snacks, burgers en huisgemaakte kipsaté. Ze streven ernaar om lekker eten te serveren en als je speciale wensen hebt, kun je dat aan hen laten weten. Je kunt hen vinden in het winkelcentrum Anklaar. Ze zijn ook actief op Facebook, waar je nieuwe producten, acties en evenementen kunt volgen. Je kunt online bestellen via hun menu pagina of telefonisch via het nummer 055 844 2519. Je kunt ook langskomen om te bestellen. De cafetaria is geopend op bepaalde tijden, maar op maandag zijn ze gesloten.

Wil je weten wat Cafetaria Anklaar verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Anklaar of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Anklaar? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Anklaar het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Cafetaria Anklaar reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Anklaar

Bezoekers bekeken ook