Cafetaria Charly Eglantier

Cafetaria Charly Eglantier is een Cafetaria gelegen aan Eglantierlaan 177 in Apeldoorn.

Meer informatie over Cafetaria Charly Eglantier in Apeldoorn

Cafetaria Charly Eglantier in Apeldoorn heeft een website waarop je het menu kunt bekijken en direct kunt bestellen. Klanten geven de cafetaria 4 sterren na 506 beoordelingen. Je kunt je aanmelden voor de nieuwsbrief om unieke kortingen en acties te ontvangen. Daarnaast is er ook een app beschikbaar waarmee je sneller en eenvoudiger kunt bestellen. Op de website kun je ook zien welke gerechten het meest populair zijn. Het menu bevat onder andere verschillende soorten patat, snacks, burgers, uitsmijters, milkshakes en dranken.

Wil je weten wat Cafetaria Charly Eglantier verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Charly Eglantier of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Charly Eglantier? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Charly Eglantier het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Cafetaria Charly Eglantier reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Charly Eglantier

Bezoekers bekeken ook