Cafetaria Daantje

Cafetaria Daantje is een Cafetaria gelegen aan Scheldestraat 20 in Apeldoorn.

Meer informatie over Cafetaria Daantje in Apeldoorn

Cafetaria Daantje in winkelcentrum Maasstraat in Apeldoorn-zuid heeft nieuwe openingstijden vanaf 2 januari 2023. Ze zijn nu geopend van maandag tot en met zondag van 11:30 tot 20:00 uur. De cafetaria biedt een ruim assortiment aan kwaliteitssnacks en heerlijke frites, inclusief vegetarische en glutenvrije opties. Ze hebben ook kipproducten en ambachtelijke gehaktballen. Daarnaast kunt u het hele jaar door genieten van vers softijs en milkshakes in verschillende smaken. Het is mogelijk om vooruit te bestellen via de website of telefonisch. Het adres is Scheldestraat 20, 7333 HZ Apeldoorn, en het telefoonnummer is 055 207 06 99. De cafetaria hoopt u snel te mogen verwelkomen.

Wil je weten wat Cafetaria Daantje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Daantje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Daantje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Daantje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Cafetaria Daantje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Daantje

Bezoekers bekeken ook