Cafetaria Lunchroom De Maat

Cafetaria Lunchroom De Maat is een Cafetaria gelegen aan Imkersplaats 10 in Apeldoorn.

Meer informatie over Cafetaria Lunchroom De Maat in Apeldoorn

Cafetaria De Maat is een moderne cafetaria waar je kunt genieten van heerlijke snacks en frietjes. Het assortiment bestaat uit producten die volgens de richtlijnen van verantwoord frituren worden bereid. Naast snacks en frietjes verkopen ze ook softijs, milkshakes en gebakken Oerfriet. De Maat heeft een gemiddelde score van 8.6 en je kunt recensies lezen op Google. De openingstijden zijn van zondag t/m donderdag van 12.00 - 22.00 uur en op vrijdag & zaterdag van 12.00 - 23.00 uur. Het adres is Imkersplaats 10 in Apeldoorn en je kunt contact opnemen via 055-3123579 of info@demaat.nl. Vanaf 18 september 2023 wijzigen de sluitingstijden.

Wil je weten wat Cafetaria Lunchroom De Maat verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Lunchroom De Maat of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Lunchroom De Maat? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Lunchroom De Maat het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Cafetaria Lunchroom De Maat reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Lunchroom De Maat

Bezoekers bekeken ook