Cafetaria Oliver Apeldoorn

Cafetaria Oliver Apeldoorn is een Cafetaria gelegen aan Trekweg 48 in Apeldoorn.

Meer informatie over Cafetaria Oliver Apeldoorn in Apeldoorn

Cafetaria Oliver in Apeldoorn staat bekend om zijn vers gesneden friet en hoge kwaliteit snacks. Een nieuw element is het rad waar je na elke bestelling aan kunt draaien en kans maakt op mooie prijzen. Daarnaast verloot Foodticket elke 6 maanden een gloednieuwe Toyota Aygo. Klanten zijn erg tevreden met de cafetaria, zoals Peter en Bente die het heerlijke verse eten en vriendelijke personeel prijzen. M was zelfs positief verrast dat ze gebeld werden toen ze niet op tijd waren om het eten op te halen. De locatie van Cafetaria Oliver is aan de Trekweg 48 in Apeldoorn en helaas is bezorgen niet mogelijk.

Wil je weten wat Cafetaria Oliver Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Cafetaria Oliver Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Cafetaria Oliver Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Cafetaria Oliver Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Cafetaria Oliver Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Cafetaria Oliver Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook