camping "de Wapenberg"

camping "de Wapenberg" is een Kampeerterrein gelegen aan 999 kmeter, Hoenderloseweg 187 in Ugchelen.

Meer informatie over camping "de Wapenberg" in Ugchelen

Camping De Wapenberg is een sfeervolle camping aan de rand van het bos, gelegen ten zuiden van Apeldoorn op de Veluwe. De camping biedt ruime kampeerplaatsen voor caravans, campers en tenten, evenals aparte plaatsen voor fietsers en rugzak kampeerders. Vanaf de camping heeft men directe toegang tot uitgestrekte bossen, heidevelden en heuvels. Het recreatiegebied Het Leesten bevindt zich naast de camping. De camping is geopend van 31 maart tot 2 oktober 2023.

Wil je weten wat camping "de Wapenberg" verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van camping "de Wapenberg" of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij camping "de Wapenberg"? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je camping "de Wapenberg" het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar camping "de Wapenberg" reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. camping “de Wapenberg”

Bezoekers bekeken ook