Casa Barba

Casa Barba is een Kapper gelegen aan Paslaan 2-A in Apeldoorn.

Meer informatie over Casa Barba in Apeldoorn

Casa Barba is een kapsalon in Apeldoorn die dames, heren en kinderen knipt. Ze bieden een volledige service op het gebied van haarverzorging en zijn op de hoogte van de nieuwste haarstyling-technieken en kapseltrends. Casa Barba is verkozen tot Beste ondernemer van Apeldoorn en heeft de Gold Award gewonnen voor Leukste Kapper en Kapsalon in 2018. De openingstijden zijn op maandag van 12:00 tot 18:00, dinsdag tot en met zaterdag van 09:00 tot 18:00 en op zondag is de kapsalon gesloten. Voor meer informatie en het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Casa Barba via telefoonnummer 06 43058570 of via e-mail info@casabarba.nl.

Wil je weten wat Casa Barba verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Casa Barba of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Casa Barba? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Casa Barba het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Casa Barba reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Casa Barba

Bezoekers bekeken ook