Catalunia All You Can Eat Tapas & Grill Restaurant Apeldoorn

Catalunia All You Can Eat Tapas & Grill Restaurant Apeldoorn is een Tapas restaurant gelegen aan Kapelstraat 72 in Apeldoorn.

Meer informatie over Catalunia All You Can Eat Tapas & Grill Restaurant Apeldoorn in Apeldoorn

Restaurant Catalunia in Apeldoorn is een Spaans restaurant dat gespecialiseerd is in tapas gerechten en steaks. Ze bieden onbeperkte tapas en steaks aan voor €23,95 zonder tijdslimiet. Het restaurant is 6 dagen per week geopend en het is mogelijk om online te reserveren of af te halen. Ze bieden ook arrangementen aan voor feesten en partijen en je kunt er met pin betalen. Het restaurant maakt gebruik van dagverse ingrediënten en besteedt veel aandacht aan de presentatie van de gerechten. Ze hebben ook een houtskool grill waarmee ze vlees, vis en groenten bereiden. Je kunt kiezen uit een All You Can Eat menu of à la carte bestellen. Ze hebben ook speciale tapas gerechten met vlees, vis, koude en vegetarische opties. Daarnaast bieden ze ook sfeer en impressie, reviews en recensies, en contactgegevens aan.

Wil je weten wat Catalunia All You Can Eat Tapas & Grill Restaurant Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Catalunia All You Can Eat Tapas & Grill Restaurant Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Catalunia All You Can Eat Tapas & Grill Restaurant Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Catalunia All You Can Eat Tapas & Grill Restaurant Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Catalunia All You Can Eat Tapas & Grill Restaurant Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Catalunia All You Can Eat Tapas & Grill Restaurant Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook