Catelijne werkt

Catelijne werkt is een Internetmarketing gelegen aan Trekweg 65 in Apeldoorn.

Meer informatie over Catelijne werkt in Apeldoorn

Als freelance online marketeer help ik organisaties bij het vergroten van hun zichtbaarheid, het bereiken van nieuwe klanten en het realiseren van meer omzet. Ik begeleid hen bij het formuleren van een online marketingstrategie en voer deze uit in verschillende campagnes. Enkele van de projecten waar ik aan heb gewerkt zijn onder andere het Benjamin magazine, go-to-marketplan van Closethegap, nieuwe websites voor JMW en HPV patiëntenvereniging, een B2B leadcampagne in Denemarken voor CloseTheGap, een online campagne voor HPV patiëntenvereniging, een LinkedIn leadgeneration campagne voor Embedded Fitness, klantenwerving voor (BB) Bomen boomspecialisten, online marketing voor Gym Fysio, Google ads voor Herenkapper Knip de Man en Baars antiek, en strategie en uitwerking voor Poetsj en Formthotics.

Wil je weten wat Catelijne werkt verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Catelijne werkt of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Catelijne werkt? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Catelijne werkt het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Catelijne werkt reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Catelijne werkt

Bezoekers bekeken ook