Chinees-Indisch restaurant China Garden

Chinees-Indisch restaurant China Garden is een Chinees restaurant gelegen aan Gijsbrechtgaarde 105 in Apeldoorn.

Meer informatie over Chinees-Indisch restaurant China Garden in Apeldoorn

China Garden is een Chinees-Indisch restaurant dat opgericht is in 1981. Ze bieden catering en buffetten aan en je kunt meer informatie hierover vinden op hun website. Je kunt contact met hen opnemen via het telefoonnummer 055-5418763. Op de website kun je ook de menukaart van het restaurant bekijken, evenals de menukaart voor afhalen. Daarnaast bieden ze ook een maandmenu aan. De openingstijden en contactinformatie zijn te vinden op de website. Volg hun Facebook pagina om op de hoogte te blijven van hun acties.

Wil je weten wat Chinees-Indisch restaurant China Garden verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees-Indisch restaurant China Garden of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees-Indisch restaurant China Garden? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees-Indisch restaurant China Garden het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Chinees-Indisch restaurant China Garden reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees-Indisch restaurant China Garden

Bezoekers bekeken ook