Chinees Indisch Restaurant Hong Kong

Chinees Indisch Restaurant Hong Kong is een Chinees restaurant gelegen aan Valkenweg 77 in Apeldoorn.

Meer informatie over Chinees Indisch Restaurant Hong Kong in Apeldoorn

Dit is een samenvatting van de tekst over Restaurant HONG KONG in Apeldoorn. Het restaurant is een Chinees Indisch restaurant en heeft een vernieuwde website waar klanten hun bestellingen telefonisch kunnen plaatsen om drukte te vermijden. Het adres van het restaurant is te vinden op de website en klanten kunnen ook de Facebook-pagina bezoeken en volgen. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 16:00 tot 21:00 uur en op zaterdag en zondag van 12:00 tot 21:00 uur. Het restaurant is altijd geopend op feestdagen. De contactgegevens van het restaurant zijn te vinden op de website. De website wordt aangedreven door WordPress met het BusiCare-thema van SpiceThemes.

Wil je weten wat Chinees Indisch Restaurant Hong Kong verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Chinees Indisch Restaurant Hong Kong of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Chinees Indisch Restaurant Hong Kong? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Chinees Indisch Restaurant Hong Kong het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Chinees Indisch Restaurant Hong Kong reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Chinees Indisch Restaurant Hong Kong

Bezoekers bekeken ook