Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn

Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn is een Voetbalclub gelegen aan Sportpark Orderbos 13 in Apeldoorn.

Meer informatie over Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn in Apeldoorn

Afgelopen zaterdag vond het traditionele openingsoffensief plaats bij csv Apeldoorn. csv Apeldoorn JO11-5 is op zoek naar nieuwe spelers en oefent binnenkort tegen SVZW. Daarnaast neemt csv Apeldoorn het op tegen OBW in de eerste ronde van de districtsbeker Oost. csv Apeldoorn O23-1 heeft de stadsderby tegen WSV O23-1 gewonnen en is ook goed gestart in de competitie met een 4-1 overwinning op Voorwaarts Twello. Edward Sturing was te gast als gasttrainer bij de jeugdtraining van csv Apeldoorn. Verder geeft de Club van Honderd waardebonnen voor keepershandschoenen aan alle jeugdkeepers. csv Apeldoorn heeft ook de volgende ronde in de districtsbeker Oost bereikt door met 5-1 te winnen van VVOP uit Voorthuizen.

Wil je weten wat Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Christelijke Sport Vereniging Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook