Circle-Fit Apeldoorn

Circle-Fit Apeldoorn is een Sportschool gelegen aan Linie 531 in Apeldoorn.

Meer informatie over Circle-Fit Apeldoorn in Apeldoorn

In dit artikel wordt informatie gegeven over de fitnessclub Circle-Fit in Apeldoorn. De club biedt de mogelijkheid om in slechts 30 minuten per training je fitnessdoel te behalen. De openingstijden zijn 365 dagen per jaar van 06:00 tot 24:00 uur. De apparaten stellen zich automatisch in op jouw lichaam en fitnessdoel. Daarnaast is er een kleinschalige en sfeervolle club met ruimte om je om te kleden, gratis kluisjes, gratis koffie en thee en gratis parkeermogelijkheid. Er worden verschillende prijzen aangeboden voor lidmaatschap, variërend van 12 maanden voor €34,99 tot 4 weken voor €49,99. Leden hebben ook toegang tot de Circle-Fit app, waarin ze hun programma kunnen beheren en zich kunnen aanmelden voor online trainingen. Er zijn ook bepaalde bemande uren waarop personeel aanwezig is in de club. Het is mogelijk om een gratis proefles te boeken via de website.

Wil je weten wat Circle-Fit Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Circle-Fit Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Circle-Fit Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Circle-Fit Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Circle-Fit Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Circle-Fit Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook