Classity

Classity is een Computerbeveiligingsservice gelegen aan Zonnedauw 88 in Apeldoorn.

Meer informatie over Classity in Apeldoorn

Classity is een gespecialiseerd bedrijf in informatiebeveiliging. Ze bieden beveiligingsoplossingen zoals security scans, technische audits en het vertalen van businesswensen naar passende informatiebeveiligingsoplossingen. Classity kan ook uw website onderzoeken op mogelijke kwetsbaarheden om datalekken te voorkomen. Ze bieden ook diensten aan voor het vinden van zwakke plekken in uw bedrijfsnetwerk en het geven van beveiligingsadvies. Daarnaast bieden ze penetratietests, security scans en technische audits aan om de veiligheid van uw interne netwerk of internetomgeving in kaart te brengen. Classity helpt organisaties in verschillende sectoren sinds 2008 met informatiebeveiliging en biedt ook diensten aan op het gebied van SAAS en cloud-beveiliging.

Wil je weten wat Classity verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Classity of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Classity? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Classity het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Classity reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Classity

Bezoekers bekeken ook