Club Pellikaan Apeldoorn

Club Pellikaan Apeldoorn is een Sportschool gelegen aan Frankenlaan 42 in Apeldoorn.

Meer informatie over Club Pellikaan Apeldoorn in Apeldoorn

Club Pellikaan in Apeldoorn is een sportschool waar je met het hele gezin terecht kunt. Je kunt hier fitnessen, gebruik maken van de wellnessfaciliteiten, zwemmen, tennissen, squashen en deelnemen aan kinderactiviteiten. Er worden verschillende lessen aangeboden, zoals yoga, BodyPump en aquarobics. Ook voor kinderen zijn er activiteiten, zoals babyzwemmen, judo, dansles en zwemles. Bij Club Pellikaan heb je alles onder één dak voor een vaste maandprijs. Je kunt er fitnessen, tennissen, padel spelen en ontspannen in de sauna of het stoombad. Er is ook kinderopvang beschikbaar, zodat ouders kunnen sporten terwijl de kinderen worden vermaakt in de Kidsclub. Na het sporten kun je nog even ontspannen in The Coffee Club, waar je kunt genieten van koffie, broodjes en sapjes.

Wil je weten wat Club Pellikaan Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Club Pellikaan Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Club Pellikaan Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Club Pellikaan Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Club Pellikaan Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Club Pellikaan Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook