ColombianTaste

ColombianTaste is een Restaurant gelegen aan Klarenbeekseweg 41 in Klarenbeek.

Meer informatie over ColombianTaste in Klarenbeek

Colombian Taste is een restaurant dat gespecialiseerd is in authentieke Colombiaanse gerechten. Ze bereiden hun gerechten met liefde en gebruiken verse, pure ingrediënten. Je kunt bij hen eten bestellen en afhalen in de omgeving van Apeldoorn. Daarnaast hebben ze ook een foodtruck die op verschillende locaties te vinden is, zoals markten, braderieën en festivals. Ze bieden ook cateringdiensten aan voor evenementen, zowel zakelijk als particulier. Colombian Taste staat bekend om haar passie voor de Colombiaanse keuken en de hoogwaardige kwaliteit van haar gerechten. Je kunt contact met hen opnemen voor vragen of bestellingen.

Wil je weten wat ColombianTaste verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van ColombianTaste of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij ColombianTaste? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je ColombianTaste het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar ColombianTaste reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. ColombianTaste

Bezoekers bekeken ook