Computer Learning Center Apeldoorn

Computer Learning Center Apeldoorn is een School gelegen aan Jean Monnetpark 63 in Apeldoorn.

Meer informatie over Computer Learning Center Apeldoorn in Apeldoorn

Computer Learning Center (CLC) in Apeldoorn biedt beroepsopleidingen aan, waaronder callcenter medewerker, management assistent en basiskennis calculatie. Ze hebben een score van 9.4 op basis van 19 ervaringen. Bij CLC kun je zowel klassikale als individuele trainingen volgen. De klassikale leermethode biedt persoonlijke begeleiding en maatwerk, terwijl het open leercentrum een blended-learningmethode aanbiedt met flexibele mogelijkheden. CLC biedt ook Excel- en Word-trainingen aan, waarbij de focus ligt op praktische oefeningen en interactie. Daarnaast bieden ze beroepsopleidingen aan die direct inzetbaarheid garanderen. Voor expats zijn er trainingen beschikbaar om zich aan te passen aan de nieuwe omgeving, en er worden ook taalcursussen op de werkvloer aangeboden. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met Adrie Bakhuijs.

Wil je weten wat Computer Learning Center Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Computer Learning Center Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Computer Learning Center Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Computer Learning Center Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Computer Learning Center Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Computer Learning Center Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook