conn3cted

conn3cted is een Marketingconsultant gelegen aan Vosweide 58 in Apeldoorn.

Meer informatie over conn3cted in Apeldoorn

Conn3cted is een persoonlijke en ondernemende marketingpartner die bedrijven helpt om in contact te komen met hun doelgroep. Met meer dan 7 jaar ervaring heeft het bedrijf gemerkt dat veel bedrijven vastlopen bij grote marketingbureaus vanwege de onpersoonlijke aanpak. Conn3cted wil dit anders doen door jouw bedrijf echt te begrijpen en te laten connecten met je doelgroep. Ze bieden strategisch denken, opzetten, faciliteren en optimaliseren van social media, SEO en content creatie. Daarnaast bieden ze ook interim full-service marketing, marktonderzoek, doelgroep segmentatie en het inrichten van data analyse tools. Klanten waarderen conn3cted met 5 sterren op Google.

Wil je weten wat conn3cted verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van conn3cted of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij conn3cted? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je conn3cted het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar conn3cted reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. conn3cted

Bezoekers bekeken ook