CrossFit Apeldoorn

CrossFit Apeldoorn is een Sportschool gelegen aan Laan van de Kreeft 216 in Apeldoorn.

Meer informatie over CrossFit Apeldoorn in Apeldoorn

CrossFit Apeldoorn is een sportschool die sinds 2012 CrossFit trainingen biedt in Apeldoorn. Ze hebben dagelijks meer dan 100 mensen die met plezier aan hun fitness werken. Het team van trainers is gepassioneerd en opgeleid om kwaliteitstrainingen te geven. Ze bieden meer dan 30 lessen per week aan, waaronder dagelijkse workouts, gewichtheffen, CrossFit voor kinderen en personal training. CrossFit is toegankelijk voor iedereen, ongeacht het sportniveau. De workouts worden in kleine groepen uitgevoerd onder begeleiding van ervaren trainers. Gewichtheffen is een belangrijk onderdeel van CrossFit, omdat het effectief is voor het trainen van kracht, snelheid, coördinatie, flexibiliteit en explosiviteit. Voor kinderen zijn er speciale CrossFit lessen, die worden gegeven door gecertificeerde CrossFit Kids Coaches. Daarnaast bieden ze ook online programma's aan en kunnen ze helpen met voedingsadvies. De contactgegevens van CrossFit Apeldoorn zijn crossfitapeldoorn@hotmail.nl en 06 184 599 77.

Wil je weten wat CrossFit Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar CrossFit Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. CrossFit Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook