CrossFit Unrestricted in Apeldoorn

CrossFit Unrestricted in Apeldoorn is een Sportschool gelegen aan Adelaarslaan 24 in Apeldoorn.

Meer informatie over CrossFit Unrestricted in Apeldoorn in Apeldoorn

Bij CrossFit Unrestricted in Apeldoorn kun je trainen onder begeleiding van enthousiaste coaches op jouw niveau. Ze bieden lessen aan voor iedereen vanaf 5 jaar, met ruim 30 groepslessen op het rooster. Het maakt niet uit hoe oud, sterk of snel je bent, iedereen kan starten op zijn eigen niveau. De box bevindt zich in het hart van Apeldoorn, op loopafstand van het station. Tijdens de workouts word je uitgedaagd om je doelen te bereiken en word je begeleid door betrokken coaches. De onderlinge betrokkenheid tussen de leden is groot, wat zorgt voor een leuk en motiverend community-gevoel. Je kunt een proefles volgen of een afspraak maken voor een kennismaking. Daarnaast biedt CrossFit Unrestricted verschillende trainingsprogramma's aan, zoals CrossFit Teens, CrossFit Kids, Yoga, Weightlifting en het PowerMama trainingsprogramma voor zwangere vrouwen en na de bevalling. Het tariefsysteem werkt met credits, waarbij elke les 1 credit kost en je zelf kunt bepalen hoeveel trainingsmomenten je per week wilt inzetten. Let op: de tarieven voor volwassenen worden per 1 september 2023 met 5% verhoogd, maar de tarieven voor kids en teens blijven hetzelfde.

Wil je weten wat CrossFit Unrestricted in Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van CrossFit Unrestricted in Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij CrossFit Unrestricted in Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je CrossFit Unrestricted in Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar CrossFit Unrestricted in Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. CrossFit Unrestricted in Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook