Crystal Plaza

Crystal Plaza is een Chinees restaurant gelegen aan Laan van Zevenhuizen 333 in Apeldoorn.

Meer informatie over Crystal Plaza in Apeldoorn

Dit artikel bevat informatie over de openingstijden en contactgegevens van Crystal Plaza in Apeldoorn. Het restaurant is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 16:00 uur, en de keuken sluit om 21:30 uur. Afhalen en bezorgen is mogelijk van dinsdag tot en met zondag van 12:00 tot 21:30 uur. Het adres van Crystal Plaza is Laan van Zevenhuizen 333 in Apeldoorn. Voor contact kan er gebeld worden naar 055 360 28 28 of gemaild worden naar info@crystalplaza.nl. Parkeren is gratis in de parkeergarage Anklaar voor de eerste 2 uur. De parkeergarage bevindt zich op Sluisoordlaan 127-117 in Apeldoorn.

Wil je weten wat Crystal Plaza verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Crystal Plaza of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Crystal Plaza? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Crystal Plaza het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Crystal Plaza reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Crystal Plaza

Bezoekers bekeken ook