Daka Apeldoorn

Daka Apeldoorn is een Sportwinkel gelegen aan De Voorwaarts 35 in Apeldoorn.

Meer informatie over Daka Apeldoorn in Apeldoorn

DAKA Apeldoorn is een sportwinkel met een groot assortiment van ruim 3000 m². Ze bieden sportartikelen voor verschillende sporten, zoals voetbal, tennis, hockey, running en fitness. In de winter hebben ze ook een uitgebreide collectie wintersportartikelen, inclusief ski's en skischoenen. DAKA biedt ook extra services, zoals wax- en slijpservice voor wintersportartikelen, het afstellen van ski's en snowboards, en het verhelpen van pijnlijke voeten tijdens het skiën of snowboarden. Ze hebben ook specialisten die kunnen helpen bij het kiezen van een nieuwe hockeystick en bieden services zoals het vervangen van grips en bespannen van rackets. DAKA heeft een persoonlijk advies voor hardloopschoenen en biedt ook podotherapie aan. De winkel is 7 dagen per week geopend en heeft een koopavond op donderdag en vrijdag. Daarnaast bieden ze ook online bestellingen aan via click & collect.

Wil je weten wat Daka Apeldoorn verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Daka Apeldoorn of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Daka Apeldoorn? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Daka Apeldoorn het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Daka Apeldoorn reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Daka Apeldoorn

Bezoekers bekeken ook