Damu Sport en Spel Verhuur

Damu Sport en Spel Verhuur is een Party service gelegen aan Kanaal Noord 145 in Apeldoorn.

Meer informatie over Damu Sport en Spel Verhuur in Apeldoorn

Bij TéBé Evenementen Service kunt u sport- en spelmaterialen huren voor verschillende evenementen. Of het nu gaat om een buurtfeest, bedrijfsfeest of familiefeest, er is voor elk feest wel iets leuks te vinden. De diverse materialen en activiteiten zorgen voor een onvergetelijke dag voor jong en oud. Ook zijn er andere attributen beschikbaar om uw evenement compleet te maken. Met de sport- en spelmaterialen van TéBé Evenementen kunnen uw gasten elkaar beter leren kennen en genieten van een actieve dag. Een zeskamp is hierbij een leuke optie, waarbij sport en spel worden gecombineerd met teamstrijd. Daarnaast kunt u ook opblaasfiguren, oudhollandse spellen, springkussens en hindernisbanen huren. Voor meer informatie en het huren van materialen kunt u contact opnemen met TéBé Evenementen Service.

Wil je weten wat Damu Sport en Spel Verhuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Damu Sport en Spel Verhuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Damu Sport en Spel Verhuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Damu Sport en Spel Verhuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Damu Sport en Spel Verhuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Damu Sport en Spel Verhuur

Bezoekers bekeken ook