De Buren Café & Tapas

De Buren Café & Tapas is een Eetcafé gelegen aan Leienplein 1 in Apeldoorn.

Meer informatie over De Buren Café & Tapas in Apeldoorn

Café & Tapas De Buren biedt een menukaart met meer dan 40 verschillende warme en koude tapas, geschikt voor vis- en vleesliefhebbers, vegetariërs en vegans. Je kunt onbeperkt genieten van de tapas of er gewoon even iets eten bij de borrel. Daarnaast organiseert het café ook tropische avonturen, zoals cocktails maken en tapas eten, salsa dansen en tapas eten, of een percussieworkshop en tapas eten. Het café is gevestigd op Leienplein 1 in Apeldoorn en is bereikbaar via telefoonnummer 055-8445440 of 06-29210977 en via e-mailadres info@deburen-apeldoorn.nl.

Wil je weten wat De Buren Café & Tapas verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Buren Café & Tapas of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Buren Café & Tapas? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Buren Café & Tapas het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Buren Café & Tapas reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Buren Café & Tapas

Bezoekers bekeken ook