De Chair

De Chair is een Kapper gelegen aan Canadalaan 3 in Apeldoorn.

Meer informatie over De Chair in Apeldoorn

Bij De Chair Salon in Apeldoorn ben je aan het juiste adres voor een nieuw kapsel, mooie nagels en perfecte wenkbrauwen. Ze nemen de tijd om jouw wensen goed te begrijpen en gezond haar staat bij hen voorop. Ze geven eerlijk advies en kijken naar wat het beste is voor jouw haar. Je zult nooit naar huis worden gestuurd met slecht geblondeerd haar, vreemde highlights of scheve knipbeurten. In plaats daarvan zul je met een glimlach naar huis gaan en meer kennis hebben over je haar. Je bent van harte welkom bij De Chair Salon!

Wil je weten wat De Chair verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Chair of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Chair? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Chair het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Chair reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Chair

Bezoekers bekeken ook