De Goede Massage

De Goede Massage is een Sportmasseur gelegen aan Schopenhauerstraat 95 in Apeldoorn.

Meer informatie over De Goede Massage in Apeldoorn

In deze tekst wordt de nadruk gelegd op het belang van het zorgen voor je lichaam en het regelmatig bezoeken van een sportmasseur. Een sportmassage kan helpen bij het verlichten van spierpijn en het bevorderen van de mobiliteit. De tekst introduceert René de Goede, een sportmasseur die naast zijn kantoorbaan ook regelmatig sport en daarom bekend is met sportmassage. Hij heeft met succes de opleiding sportmasseur/sportverzorger afgerond en heeft ook de opleiding Medical Taping Concept gevolgd, waardoor hij elastische tape kan aanleggen voor extra ondersteuning indien nodig. De contactinformatie van De Goede Massage wordt ook vermeld.

Wil je weten wat De Goede Massage verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Goede Massage of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Goede Massage? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Goede Massage het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Goede Massage reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Goede Massage

Bezoekers bekeken ook