De Graaf van Vlaanderen

De Graaf van Vlaanderen is een Restaurant gelegen aan Hoofdstraat 165A in Apeldoorn.

Meer informatie over De Graaf van Vlaanderen in Apeldoorn

Biercafé en restaurant De Graaf van Vlaanderen in Apeldoorn onderscheidt zich al bijna 15 jaar met een ruim aanbod van 15 tapbieren, 200 bieren op de fles en een wisselend assortiment seizoensbieren. Naast drinken kun je hier ook genieten van goed eten, zowel tijdens de lunch als het diner. Het café heeft een gezellig terras en een grote achtertuin waar regelmatig evenementen worden georganiseerd. Er zijn meer dan 200 bieren op tap en fles beschikbaar, en er worden proeverijen in wijn en bier georganiseerd. In de zomer is er een festival in de achtertuin, waar je kunt genieten van verschillende soorten bier en muziek. De inrichting van het café is afkomstig uit een oud Gents café en op het ruime terras is het in de lente en zomer goed vertoeven. Voor meer informatie kun je telefonisch contact opnemen of een e-mail sturen. Het café is gevestigd aan de Hoofdstraat 165A in Apeldoorn.

Wil je weten wat De Graaf van Vlaanderen verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Graaf van Vlaanderen of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Graaf van Vlaanderen? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Graaf van Vlaanderen het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Graaf van Vlaanderen reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Graaf van Vlaanderen

Bezoekers bekeken ook