De Hickory Lounge

De Hickory Lounge is een Restaurant gelegen aan Albaweg 43 in Lieren.

Meer informatie over De Hickory Lounge in Lieren

Restaurant De Scherpenbergh is het restaurant van de golfclub, maar ook niet-golfers zijn welkom om te komen genieten van een kopje koffie, lunch, borrel of diner. Het restaurant heeft een uitgebreide lunch, borrel en diner kaart met diverse gerechten, van pizza's tot zeetong. In de winter worden er thema-avonden georganiseerd en is er een maandmenu beschikbaar. Chef-kok Machiel Reuzel is al sinds 2004 werkzaam bij De Scherpenbergh en zorgt voor creatieve en hoogwaardige gerechten. Het restaurant is bekend in de golfwereld en heeft goede reviews op Google.

Wil je weten wat De Hickory Lounge verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Hickory Lounge of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Hickory Lounge? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Hickory Lounge het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Hickory Lounge reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Hickory Lounge

Bezoekers bekeken ook