De Huidstudio

De Huidstudio is een Schoonheidssalon gelegen aan Kerklaan 59 in Apeldoorn.

Meer informatie over De Huidstudio in Apeldoorn

De Huidstudio biedt een scala aan professionele en kwalitatieve behandelingen aan, zoals permanente make-up, laser ontharing, CPL/IPL behandelingen, gezichtsbehandelingen en specialistische behandelingen. De Huidstudio heeft ruim 12 jaar ervaring en staat voor deskundigheid, kwaliteit en perfectie op het gebied van huidverzorging en huidverbetering, met persoonlijke aandacht als belangrijkste focus. Ze zijn gespecialiseerd in het zetten van permanente make-up, laser ontharing en CPL/IPL behandelingen. Daarnaast bieden ze ook gezichtsbehandelingen en verschillende specialistische behandelingen aan. De Huidstudio onderscheidt zich door hun specialisatie in huidaandoeningen met een dermatologische achtergrond, hun professionele aanpak en hun unieke combinatie van schoonheid, ontspanning en dermatologie. Ze heten iedereen van harte welkom en zijn GGD gecertificeerd.

Wil je weten wat De Huidstudio verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Huidstudio of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Huidstudio? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Huidstudio het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Huidstudio reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Huidstudio

Bezoekers bekeken ook