De Kapperij

De Kapperij is een Kapper gelegen aan 146 2, Arnhemseweg in Apeldoorn.

Meer informatie over De Kapperij in Apeldoorn

Kapsalon De Kapperij in Apeldoorn is een trendy kapsalon voor zowel jong als oud. De kapsalon heeft vier verschillende salons, namelijk een damessalon, herensalon, tienersalon en kindersalon. Het team bestaat uit zes ervaren kapsters en twee leerling kapsters. De kapsalon biedt hoge kwaliteit tegen een lage prijs, met knipbeurten vanaf € 25,95 voor volwassenen en € 19,95 voor kinderen. Daarnaast biedt Kapsalon De Kapperij gezichtsbehandelingen, harsen, epileren en zijn ze gespecialiseerd in bruidskapsels. Ook kunnen klanten terecht voor permanenten en ontkroezen. De kapsalon hecht waarde aan persoonlijke aandacht en een goed gesprek, en zorgt altijd voor een kopje koffie of thee. De contactgegevens van de kapsalon zijn te vinden op de website.

Wil je weten wat De Kapperij verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Kapperij of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Kapperij? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Kapperij het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Kapperij reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Kapperij

Bezoekers bekeken ook