De Klaarbeek

De Klaarbeek is een Restaurant gelegen aan Klarenbeekseweg 93 in Klarenbeek.

Meer informatie over De Klaarbeek in Klarenbeek

De Klaarbeek is een gezellig restaurant waar je kunt genieten van verse gerechten en lekkere hapjes. Het personeel zorgt ervoor dat je je thuis voelt en bij mooi weer kun je op het terras zitten. Het menu biedt diverse gerechten, van cannelloni tot spareribs, en er is ook een proeverij beschikbaar met alle voorgerechten. Daarnaast is er een café waar je kunt bijpraten, een biertje kunt drinken en kunt darten. Als je meer wilt weten over de mogelijkheden, kun je contact opnemen met De Klaarbeek.

Wil je weten wat De Klaarbeek verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Klaarbeek of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Klaarbeek? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Klaarbeek het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Klaarbeek reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Klaarbeek

Bezoekers bekeken ook