De Lobby

De Lobby is een gelegen aan Hoofdstraat 32 in Apeldoorn.

Meer informatie over De Lobby in Apeldoorn

De Lobby is een nieuwe plek waar mensen kunnen samenkomen om te borrelen, lunchen of een hapje te eten in een ongedwongen sfeer. Naast deze mogelijkheden is er ook de gelegenheid om te dineren bij Klein Berlijn, jeu de boules te spelen bij Klein Parijs of te vergaderen in een van de vergaderruimtes. De Lobby is geopend van woensdag tot en met zondag van 11:00 tot 23:00 uur. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar, zoals een pre-diner borrel waarbij je voor het diner alvast kunt borrelen bij de Lobby en vervolgens kunt gaan eten bij Klein Berlijn. Daarnaast is het mogelijk om een vergader arrangement te boeken waarbij je de dag afsluit aan de bar van de Lobby. Ook is de Lobby af te huren voor verjaardagen of andere feestjes, eventueel in combinatie met dineren bij Klein Berlijn of jeu de boules spelen bij Klein Parijs. Verder zijn er vergaderruimtes te huur per dagdeel of per hele dag, geschikt voor 4 tot 60 personen. Bij de Lobby kan ook gebruik gemaakt worden van lunch- en borrelmogelijkheden. Klein Berlijn biedt eten van topkwaliteit met onbewerkte producten uit de natuur en serveert een 4, 5, 6 of 7 gangenmenu van woensdag tot en met zondag. Reserveren kan online of bij een van de medewerkers. Klein Parijs is een Jeu de Boulesbar met vier banen waar je kunt boulen van woensdag tot en met zondag. De contactgegevens van de.

Wil je weten wat De Lobby verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Lobby of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Lobby? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Lobby het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Lobby reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Lobby

Bezoekers bekeken ook