De MMA Academy

De MMA Academy is een Vechtsportclub gelegen aan Gijsbrechtgaarde 107 in Apeldoorn.

Meer informatie over De MMA Academy in Apeldoorn

De tekst beschrijft de diensten en faciliteiten van de Mma Academy. Ze bieden 2 gratis proeflessen aan om mensen te laten ervaren hoe het trainen bij hen is. Je hoeft je niet aan te melden voor een proefles, je kunt gewoon langskomen en meedoen. Daarnaast bieden ze onbeperkt trainen voor €30,- per maand zonder jaarcontract. De Academy heeft een rooster met verschillende leraren, waaronder Hubert Geven, Terence PatTikawa en Robin de Vries. Ze bieden professionele begeleiding, helpen bij het stellen van doelen en bieden volledige begeleiding om een kampioen te worden. De gym is nog in ontwikkeling, maar wordt veelbelovend genoemd. Er is ook navigatie, service en de mogelijkheid om hen te volgen op social media.

Wil je weten wat De MMA Academy verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De MMA Academy of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De MMA Academy? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De MMA Academy het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De MMA Academy reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De MMA Academy

Bezoekers bekeken ook