De Nagelschuur

De Nagelschuur is een Nagelstudio gelegen aan De Buitentuin 30 in Apeldoorn.

Meer informatie over De Nagelschuur in Apeldoorn

De Nagelschuur is een salon waar je terecht kunt voor manicure, nagel art en wimperextensies. Ze zorgen voor de verzorging van nagels en nagelriemen, waarbij dode huidcellen worden verwijderd. De salon biedt geen Acryl dienst aan vanwege de chemische componenten die ontstekingen, pijn en allergische reacties kunnen veroorzaken. In plaats daarvan zetten ze gezonde nagels met bijvoorbeeld gellak en BIAB. Daarnaast bieden ze ook wimperextensies aan voor een intensere blik. De Nagelschuur staat voor verzorgde nagels en volgt de beautytrends. Momenteel is de salon gesloten vanwege zwangerschapsverlof, maar zal vanaf 1 november 2023 weer open zijn. Afspraken kunnen telefonisch worden gemaakt.

Wil je weten wat De Nagelschuur verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Nagelschuur of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Nagelschuur? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Nagelschuur het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Nagelschuur reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Nagelschuur

Bezoekers bekeken ook