De Pastazaak

De Pastazaak is een Restaurant gelegen aan Van Kinsbergenstraat 24 in Apeldoorn.

Meer informatie over De Pastazaak in Apeldoorn

De Pastazaak in Apeldoorn is een Italiaans restaurant waar dagelijks heerlijke Italiaanse gerechten worden bereid. Ze maken alle pasta's iedere dag vers en je kunt er ook terecht voor borrelhapjes en een goed glas wijn. Daarnaast bieden ze ook de mogelijkheid om maaltijden af te halen of te laten bezorgen. Ze hebben een uitgebreid cateringmenu voor verschillende gelegenheden, zoals verjaardagen, bruiloften en bedrijfsborrels. Je kunt ook borrelplanken bestellen, zowel klassieke als luxe, die je kunt afhalen of gratis laten bezorgen in Apeldoorn. De Pastazaak is gevestigd aan de Van Kinsbergenstraat 24 en is geopend van woensdag tot en met zondag van 16.00 tot 22.00 uur.

Wil je weten wat De Pastazaak verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Pastazaak of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Pastazaak? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Pastazaak het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Pastazaak reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Pastazaak

Bezoekers bekeken ook