De Proeftuin Hoenderloo

De Proeftuin Hoenderloo is een Restaurant gelegen aan De Krim 4 in Hoenderloo.

Meer informatie over De Proeftuin Hoenderloo in Hoenderloo

De Proeftuin in Hoenderloo biedt verschillende activiteiten aan, zoals de pizza van de week met verse ingrediënten, een uitgebreide high tea voor minimaal 2 personen, kinderfeestjes waar kinderen kunnen spelen en rennen met vriendjes en vriendinnetjes, midgetgolfen met 18 holes en verschillende arrangementen voor groepen zoals personeelsfeesten en familie-uitjes. Daarnaast is er ook een speeltuin aanwezig waar kinderen vrij kunnen spelen, terwijl (groot)ouders kunnen genieten op het terras met uitzicht op de groene omgeving.

Wil je weten wat De Proeftuin Hoenderloo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Proeftuin Hoenderloo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Proeftuin Hoenderloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Proeftuin Hoenderloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Proeftuin Hoenderloo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Proeftuin Hoenderloo

Bezoekers bekeken ook