De Smaak van Hoenderloo

De Smaak van Hoenderloo is een Restaurant gelegen aan Krimweg 158 in Hoenderloo.

Meer informatie over De Smaak van Hoenderloo in Hoenderloo

De Smaak van Hoenderloo is een restaurant gelegen in het natuurgebied de Veluwe. Het restaurant biedt verschillende culinaire hoogstandjes, van lunch tot diner en zelfs high tea. Gasten kunnen genieten van gerechten die op houten planken worden geserveerd, wat ideaal is voor groepen die samen willen delen en genieten. Het restaurant heeft ook een terras waar gasten kunnen genieten van een borrelplank of een drankje. Het is mogelijk om te reserveren via de boekingsmodule op de website, per mail of telefonisch. De referenties op de website zijn positief en prijzen het eten, de locatie en het vriendelijke personeel. Het restaurant is gevestigd aan de Krimweg 160 in Hoenderloo en is geopend van woensdag tot en met zondag.

Wil je weten wat De Smaak van Hoenderloo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Smaak van Hoenderloo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Smaak van Hoenderloo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Smaak van Hoenderloo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Smaak van Hoenderloo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Smaak van Hoenderloo

Bezoekers bekeken ook