De Waaghals

De Waaghals is een Restaurant gelegen aan J.C. Wilslaan 31 in Apeldoorn.

Meer informatie over De Waaghals in Apeldoorn

Apenheul is een groen natuurpark waar je oog in oog kunt staan met meer dan 35 soorten apen. Het park heeft ook speeltuinen en een nieuw gebied dat in 2023 geopend zal worden. Een dag in Apenheul is zowel leuk als leerzaam, omdat apen het meest op mensen lijken. Je kunt zelfs een online apentest doen om te zien op welke aap je lijkt. Apenheul is een stichting die geen structurele subsidies ontvangt en alle inkomsten investeert in het park, natuurbehoud, educatie en het behoud van diersoorten. Vanwege de coronapandemie zijn de inkomsten gehalveerd, dus alle hulp is welkom. Je kunt eenmalig doneren, een aap adopteren of een seizoenkaart kopen. Daarnaast heeft Apenheul ook een natuurbehoudfonds dat wereldwijd actief is in natuurbehoud. Het park is geopend tot 5 november 2023 en is niet alleen een leuk uitje, maar ook een unieke locatie voor zakelijke evenementen.

Wil je weten wat De Waaghals verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Waaghals of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Waaghals? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Waaghals het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Waaghals reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Waaghals

Bezoekers bekeken ook