De Witte Juffer

De Witte Juffer is een Restaurant gelegen aan Hoog Soeren 57 in Hoog Soeren.

Meer informatie over De Witte Juffer in Hoog Soeren

Clubrestaurant De Witte Juffer, gelegen in Staatsdomein Hoog Soeren, biedt cateringdiensten voor leden en verzorgt culinaire invullingen voor feesten en evenementen. Ze streven naar kwaliteit en werken zoveel mogelijk met streekgebonden en biologische producten. Het clubrestaurant is geopend van maart tot en met oktober, van 9.00 uur 's ochtends tot een uur na zonsondergang. In de wintermaanden zijn ze op maandag gesloten. De Veluwse Golf Club, waar het clubrestaurant zich bevindt, heeft een 9-holes bosbaan ontworpen door de Engelse golfarchitect Ken Cotton. Het restaurant heeft meerdere malen de Players 1st Awards gewonnen. Contactgegevens van het clubrestaurant zijn beschikbaar op de website.

Wil je weten wat De Witte Juffer verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Witte Juffer of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Witte Juffer? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Witte Juffer het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Witte Juffer reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Witte Juffer

Bezoekers bekeken ook