De Wolfskuil

De Wolfskuil is een Kampeerboerderij gelegen aan Wolfskuilen 53 in Lieren.

Meer informatie over De Wolfskuil in Lieren

De SVR minicamping "de Wolfskuil" is gelegen in het buitengebied van Lieren, gemeente Apeldoorn, aan een doodlopende weg vlakbij de A1. De camping heeft 25 plaatsen, waarvan sommige seizoenplekken, en staat open voor caravans, tenten, vouwwagens en campers. Er is een stortplek voor vuilwater en een watertappunt op het terrein. Alle plaatsen hebben gratis WIFI en honden zijn toegestaan, maar moeten wel aangelijnd zijn. Het toiletgebouw heeft onder andere douches, wascabines, toiletten en wasbakken met koud water. Aan de achterzijde van het toiletgebouw is er een overdekte stalling voor fietsen en de mogelijkheid om elektrische fietsen op te laden. De camping is geopend van 15 maart tot 1 november, maar kan eerder sluiten als het gaat vriezen. Het terrein heeft voldoende schaduwrijke plekken en in 2022 wordt er een nieuwe afrastering geplaatst op het grote veld. De camping is aangesloten bij de SVR en de beheerder is Wilma Koning.

Wil je weten wat De Wolfskuil verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van De Wolfskuil of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij De Wolfskuil? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je De Wolfskuil het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar De Wolfskuil reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. De Wolfskuil

Bezoekers bekeken ook