Demiracle Kapsalon

Demiracle Kapsalon is een Kapper gelegen aan Zichtweg 87 in Apeldoorn.

Meer informatie over Demiracle Kapsalon in Apeldoorn

Kapsalon Demiracle is een professionele kapsalon in Apeldoorn waar je terecht kunt voor diverse behandelingen tegen aantrekkelijke prijzen. De eigenaresse, Esra, heeft meer dan 10 jaar ervaring als kapster en heeft recentelijk besloten om haar eigen kapsalon te openen. De kapsalon is gevestigd in een sfeervolle omgeving en Esra zorgt ervoor dat de wensen van de klanten centraal staan. De openingstijden zijn van dinsdag tot en met vrijdag van 09:00 tot 18:00 en op zaterdag van 08:00 tot 13:00. Op maandag en zondag is de kapsalon gesloten. Je kunt telefonisch of via WhatsApp een afspraak maken. De contactgegevens zijn +316 48394674 en info@demiracle.nl.

Wil je weten wat Demiracle Kapsalon verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Demiracle Kapsalon of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Demiracle Kapsalon? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Demiracle Kapsalon het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Demiracle Kapsalon reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Demiracle Kapsalon

Bezoekers bekeken ook