Denksportcentrum Noord

Denksportcentrum Noord is een Sportcomplex gelegen aan Sleutelbloemstraat 22A in Apeldoorn.

Meer informatie over Denksportcentrum Noord in Apeldoorn

Het inloopcafé biedt de mogelijkheid om samen met anderen spelletjes te spelen, zoals klaverjassen, sjoelen, dammen, schaken, bridgen en puzzelen. Er zijn vaste vrijwilligers aanwezig die meespelen en er worden gratis introductielessen en workshops aangeboden om vaardigheden te verbeteren. Daarnaast worden er schaakcursussen aangeboden in het Denksportcentrum Noord, bestaande uit zes lessen die op maandagavond plaatsvinden. De beginnerscursus begint op 18 september en de cursus voor gevorderden op 6 november. De kosten zijn €99 per persoon.

Wil je weten wat Denksportcentrum Noord verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Denksportcentrum Noord of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Denksportcentrum Noord? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Denksportcentrum Noord het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Denksportcentrum Noord reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Denksportcentrum Noord

Bezoekers bekeken ook