Dermatique Marjo

Dermatique Marjo is een Schoonheidssalon gelegen aan Edisonlaan 160 in Apeldoorn.

Meer informatie over Dermatique Marjo in Apeldoorn

Dermatique Marjo is een schoonheidsspecialiste met meer dan 20 jaar ervaring, gevestigd in Apeldoorn. Ze biedt diverse behandelingen aan, zoals permanente ontharing, het verwijderen van pigment- en vaatafwijkingen, acnebehandelingen en het verwijderen van tatoeages. Marjo werkt met de producten van Inspira Med, die zorgen voor huidverbetering. Naast gezichtsbehandelingen biedt ze ook behandelingen aan voor acne, anti-aging, microneedling en afslanken. Tijdens het eerste bezoek is er altijd een kennismaking en intake. Klanten zijn positief over de behandelingen en de professionele aanpak van Marjo. De salon is gevestigd in het gebouw "De Praktijk" en er is gratis parkeergelegenheid.

Wil je weten wat Dermatique Marjo verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Dermatique Marjo of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Dermatique Marjo? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Dermatique Marjo het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Dermatique Marjo reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Dermatique Marjo

Bezoekers bekeken ook