Eet & Drink Lokaal Aardhuis

Eet & Drink Lokaal Aardhuis is een gelegen aan Aardhuis 1a in Hoog Soeren.

Meer informatie over Eet & Drink Lokaal Aardhuis in Hoog Soeren

Het Aardhuis en het Eet & Drink Lokaal zijn weer geopend sinds 15 oktober 2021. Ze hebben een samenwerking met Kroondomein Het Loo. Je kunt er terecht voor koffie, taart, broodjes en borrels. Ook zijn ze beschikbaar voor feesten en vergaderingen. Het team van het Eet & Drink Lokaal heet iedereen van harte welkom. Ze hebben ook een vacature voor een allround medewerker in de bediening, voornamelijk voor de weekenden en vakanties. Ze zoeken iemand die sociaal is en goed kan tappen. Geïnteresseerden kunnen contact opnemen voor meer informatie.

Wil je weten wat Eet & Drink Lokaal Aardhuis verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eet & Drink Lokaal Aardhuis of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eet & Drink Lokaal Aardhuis? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eet & Drink Lokaal Aardhuis het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Eet & Drink Lokaal Aardhuis reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eet & Drink Lokaal Aardhuis

Bezoekers bekeken ook