Eetcafé De Bosgraaf

Eetcafé De Bosgraaf is een Café gelegen aan Kanaal Zuid 444 in Lieren.

Meer informatie over Eetcafé De Bosgraaf in Lieren

In dit artikel gaat het over verschillende faciliteiten die beschikbaar zijn bij Eetcafé De Bosgraaf. Het eetcafé biedt diverse gerechten, waaronder plates, pizza's en patat. Daarnaast is er een terras bij het zwembad waar je kunt genieten van een speciaalbiertje of cocktail terwijl de kinderen in het zwembad spelen. Reserveren is niet verplicht, maar wel verstandig. De menukaart is te bekijken op de website en acties worden gedeeld op de sociale media kanalen. Verder worden er nog andere faciliteiten genoemd, zoals de receptie, het winkeltje/snackcorner, de speeltuin en het sportveld. Deze faciliteiten zijn geschikt voor de hele familie.

Wil je weten wat Eetcafé De Bosgraaf verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé De Bosgraaf of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé De Bosgraaf? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé De Bosgraaf het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Eetcafé De Bosgraaf reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé De Bosgraaf

Bezoekers bekeken ook