Eetcafé 't Ruifje

Eetcafé 't Ruifje is een Eetcafé gelegen aan Eerbeekseweg 62 in Loenen.

Meer informatie over Eetcafé 't Ruifje in Loenen

t Ruifje is een familierestaurant in Loenen waar je terecht kunt voor lunch, diner en borrels. Het restaurant staat bekend om gastvrijheid en kindvriendelijkheid en heeft zowel een binnenruimte als een landelijk tuinterras. Het is geliefd bij zowel inwoners van Loenen als toeristen die in de omgeving verblijven of een dagje weg zijn om te wandelen of fietsen. Ook honden zijn welkom. De omgeving van Loenen is prachtig om te wandelen en fietsen, zowel op de Veluwe als in het buitengebied van Loenen. 't Ruifje is het startpunt voor het Loenense Enkenpad/Klompenpad en is ook deelnemer aan de Happen en Trappen fietsroute. Het restaurant biedt ook lunch, borrel en diner aan en heeft verschillende openingstijden. Contactgegevens en beoordelingen zijn te vinden op hun website.

Wil je weten wat Eetcafé 't Ruifje verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Eetcafé 't Ruifje of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Eetcafé 't Ruifje? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Eetcafé 't Ruifje het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Eetcafé 't Ruifje reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Eetcafé ’t Ruifje

Bezoekers bekeken ook