Elly van Straaten - Huidzorg

Elly van Straaten - Huidzorg is een Schoonheidssalon gelegen aan De Cloese 39 in Ugchelen.

Meer informatie over Elly van Straaten - Huidzorg in Ugchelen

Elly van Straaten is een schoonheidsspecialiste die gespecialiseerd is in het verzorgen, verbeteren en verwennen van de huid. Haar behandelingen zijn gericht op huidverzorging, huidverbetering en body sugaring. Ze heeft een brede ervaring en heeft diverse opleidingen gevolgd om bij te blijven op het gebied van de nieuwste ontwikkelingen en producten. Elly heeft ook praktijkles gegeven aan schoonheidsspecialistes en heeft een opleiding voor huidverzorging bij kankerpatiënten afgerond. Op dit moment kan ze geen nieuwe klanten aannemen, maar ze staat wel open voor vragen en interesse in haar behandelingen. Elly benadrukt ook het belang van het in balans brengen van de huid, omdat factoren zoals roken, stress, ongezonde voeding en gebrek aan rust de huid kunnen beïnvloeden. Tijdens een behandeling zorgt ze voor de huid en zorgt ze voor een ontspannen gevoel.

Wil je weten wat Elly van Straaten - Huidzorg verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Elly van Straaten - Huidzorg of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Elly van Straaten - Huidzorg? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Elly van Straaten - Huidzorg het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Elly van Straaten - Huidzorg reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Elly van Straaten – Huidzorg

Bezoekers bekeken ook