Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages

Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages is een gelegen aan Edisonlaan 72 in Apeldoorn.

Meer informatie over Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages in Apeldoorn

Esther Labohm biedt sport- en ontspanningsmassages aan tegen verschillende tarieven, variërend van €35 tot €75, afhankelijk van de duur en het type massage. Ze is al sinds 1997 masseur en geniet ervan om mensen te helpen hun lichaam te begrijpen en de voordelen van massage te ontdekken. Ze werkt zowel met topsporters als met gewone mensen in haar praktijk. Ze is altijd op zoek naar nieuwe behandelingen en therapieën om haar praktijk te verbeteren. In 2023 zal ze ook coachinggesprekken aanbieden voor mensen met een burn-out. Ze is gevestigd in Apeldoorn en Heerde en is bereikbaar via e-mail en telefoon.

Wil je weten wat Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Esther Labohm sport-& ontspanningsmassages

Bezoekers bekeken ook