Familiekapper De Kerseboom

Familiekapper De Kerseboom is een Kapper gelegen aan Jan van Houtumlaan 20, 7339BB in Ugchelen.

Meer informatie over Familiekapper De Kerseboom in Ugchelen

Lisette Kerseboom is een zelfstandige familiekapper die mensen in een huiselijke omgeving knipt. Ze knipt kinderen van alle leeftijden en ook volwassenen, zoals papa's, mama's en opa's en oma's. Ze merkt dat het knippen bij mensen thuis veel ontspannender is dan in een kapsalon. Lisette biedt ook andere diensten aan, zoals vlechten, bruidskapsels en make-up. Daarnaast geeft ze ook cursussen vlechten en organiseert ze unieke kinderfeestjes. Lisette heeft jarenlange ervaring als kapper en knipt bij mensen thuis in hun vertrouwde omgeving.

Wil je weten wat Familiekapper De Kerseboom verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Familiekapper De Kerseboom of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Familiekapper De Kerseboom? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Familiekapper De Kerseboom het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Familiekapper De Kerseboom reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Familiekapper De Kerseboom

Bezoekers bekeken ook