Farmer's Steakhouse

Farmer's Steakhouse is een Restaurant gelegen aan Nieuwstraat 74 b in Apeldoorn.

Meer informatie over Farmer's Steakhouse in Apeldoorn

Dit is een samenvatting van een tekst over Farmer's Steakhouse, een bekend restaurant in Apeldoorn. Het restaurant opende zijn deuren op 23 juni 1983 en staat bekend om zijn gegrilde vleesgerechten. Ze serveren verschillende soorten vlees, zoals rundvlees, varkensvlees, lamsvlees en kalfsvlees, bereid volgens een uniek recept. Op het menu staan onder andere spare ribs, Limousine Steak, El Paso Steak en T-bone Steak. Daarnaast bieden ze huisgemaakte knoflooksaus aan in zowel kleine als grote potjes. Het restaurant biedt ook de mogelijkheid om eten af te halen en online te bestellen. De samenvatting eindigt met een uitnodiging om bij Farmer's Steakhouse te komen eten of om telefonisch te bestellen.

Wil je weten wat Farmer's Steakhouse verder voor je kan betekenen? Bekijk dan de website van Farmer's Steakhouse of bel ze op via het telefoonnummer op deze pagina.

Hoe kom je bij Farmer's Steakhouse? Open direct de routebeschrijving. Zo zie je direct hoe je Farmer's Steakhouse het makkelijkste kan bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

Op zoek naar een ander bedrijf? Bekijk onze bedrijvengids van Apeldoorn. Opzoek naar Farmer's Steakhouse reviews? Kijk dan ook in de Google Maps en ontdek de ervaringen van andere klanten.

  1. Bedrijvengids
  2. Farmer’s Steakhouse

Bezoekers bekeken ook